fbpx

USLOVI KORIŠĆENJA

  • Početak
  • Korisnički servis
  • Uslovi korišćenja

Korišćenjem veb-stranice nutrihit.rs pristajete na pravila definisana ovim Opštim uslovima korišćenja veb-stranice. nutrihit.rszadržava pravo da u bilo koje doba ove opšte uslove izmeni. Svaka izmena ovih opštih uslova obavezujuća je od dana objavljivanja na veb-stranici nutrihit.rs Svaki korisnik veb-stranice je u obavezi da se pre njenog korišćenja upozna sa Opštim uslovima korišćenja.

Ograničenje korišćenja veb-stranice

Sadržina ove veb-stranice je vlasništvo sajta nutrihit.rs Korišćenje, menjanje, kopiranje, štampanje, prikazivanje, reprodukcija, distribucija ili objavljivanje dela ili cele sadržine veb-stranice nutrihit.rs nije dozvoljeno bez prethodne pismene saglasnosti nutrihit.rs Pregledanje ili štampanje dela veb-stranice dozvoljeno je isključivo za lične, nekomercijalne potrebe njenih korisnika.

Ni pod kojim okolnostima nutrihit.rs nije odgovorno niti će preuzeti odgovornost za štetne posledice nastale usled kraćeg ili dužeg prekida rada veb-servisa, nepravilnog funkcionisanja ili problema u funkcionisanju interneta, kvarova na kompjuterskoj opremi ili problema sa njom, problema u funkcionisanju telekomunikacione opreme ili drugih uređaja i opreme koji su van kontrole i uticaja nutrihit.rs

Istinitost i tačnost podataka

Pri kupovini, tj. ugovaranju osiguranja preko interneta, korisnik je dužan da na sva pitanja odgovori istinito i tačno.

nutrihit.rs neće snositi odgovornost za neispravne, nepotpune ili netačne informacije koje korisnik unese prilikom kupovine preko interneta.

 

Cookies

Veb-stranica nutrihit.rs koristi „kolačiće” (cookies) kako bi korišćenje interneta bilo prilagođeno potrebama korisnika. Kolačić je tekstualna datoteka koju provajder veb-stranice snima na vaš hard disk. Kolačići se ne mogu koristiti za pokretanje programa ili unošenje virusa u vaš računar. Kolačići se dodeljuju pojedinačno i može ih čitati samo provajder veb-stranice u domenu u kome je kolačić snimljen.

Kontakt

Ukoliko imate pitanja ili pritužbe koje se tiču privatnosti i bezbednosti vaših podataka, ili ukoliko imate saznanja ili sumnju o njihovom narušavanju, javite nam se:

POVRAĆAJ SREDSTAVA

U slučaju odustanka od ugovora o osiguranju u skladu sa zakonom, i povraćaja sredstava korisnikukoji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, nutrihit.rs je u obavezi da povraćaj izvrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.